Ten Hag weet niet van ophouden en dringt aan: 'Liefst deze winter al'

Erik ten Hag is nog altijd de hoofdtrainer bij Manchester United, ondanks wisselende resultaten en veel kritiek. Volgens de Nederlandse coach is er nog altijd één speler die ontbreekt in zijn selectie. Zo zou Ten Hag opnieuw aangedrongen hebben op de komst van Frenkie de Jong, meldt het Spaanse Sport. 

Geld lijkt geen rol te spelen

Manchester United staat er onder anderen om bekend dat zij veel geld weten te spenderen op de transfermarkt. Dat was in de zomerse transferperiode van 2024 niet anders. Toen kwamen namelijk Matthijs de Ligt (voor 45 miljoen euro), Joshua Zirkzee (voor 42,5 miljoen euro), Leny Yoro (voor 62 miljoen euro) en Noussair Mazraoui (voor 15 miljoen euro) al over om het team te versterken. Toch lukt het 'The Red Devils' dit seizoen niet om mee te draaien in de top. Ten Hag en zijn ploeg staan na zeven gespeelde wedstrijden slechts veertiende in de Premier League. 

De sleutel tot succes voor Ten Hag

Frenkie de Jong werd in het verleden al vaker gelinkt aan een overstap naar United, sinds Erik ten Hag daar trainer is. Toch beweerde de middenvelder op zijn beurt altijd dat hij gelukkig is in Barcelona en niet van plan is te vertrekken. En nu meldt de Spaanse pers dat Ten Hag nogmaals heeft gevraagd om de 54-voudig international, het liefst deze winter al. De Jong ligt nog tot medio 2026 vast bij FC Barcelona en heeft een huidige marktwaarde van 60 miljoen euro. 

Een andere speler die Ten Hag snel weer kan verwachten is linksback Tyrell Malacia. Dit is wat er speelt rondom Malacia en zijn blessure. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers