De achtste finale Brazilië - Zuid-Korea geanalyseerd

Vanavond staat de achtste finale tussen Brazilië en Zuid-Korea op het programma. In deze wedstrijd staat natuurlijk weer een ticket voor de kwartfinale op het spel. Wij blikken vooruit naar wat we kunnen verwachten.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Wie bereikt de kwartfinale?

Tot nu toe speelden de twee landen alleen vriendschappelijk tegen elkaar. In totaal kwamen Brazilië en Zuid-Korea zeven keer tegen elkaar in actie. Iedere keer trokken de Goddelijke Kanaries aan het langste eind. De laatste ontmoeting op 2 juni 2022 eindigde in een 1-5 overwinning voor Neymar en zijn collega's. Gaan beide ploegen vanavond op herhaling?

Brazilië wint in reguliere speeltijd van Zuid-Korea (1.28)

Brazilië heeft natuurlijk een aanval van wereldklasse. Topscoorder is Richarlison met drie doelpunten (twee tegen Ghana en één tegen Tunesië). Uiteraard is hij erop gebrand zijn doelsaldo vanavond verder te verhogen.

Richarlison scoort tegen Zuid-Korea (2.48)

Daar waar de aanval vaak de meeste aandacht krijgt staat de verdediging ook sterk. In de groepsfase van het WK kregen de Brazilianen slechts één doelpunt tegen. Zou de Braziliaanse verdediging vanavond weer de deur op slot houden?

Brazilië wint en houdt de nul (1.75)

Overigens is deze wedstrijd ook interessant voor de Oranjefans, want als we het speelschema van het Nederlands elftal bekijken zou de winnaar van deze wedstrijd (als Nederland en de winnaar van vanavond blijven winnen) Oranje in de halve finale kunnen treffen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl