Reijnders scoort er op los: Bekijk de nieuwe villa van de middenvelder

Tijjani Reijnders heeft het goed naar zijn zin bij AC Milan in Italië. De middenvelder kent een sterk eerste seizoen en heeft daarbovenop nog wat te vieren. Zo werd hij recent vader en kocht hij een prachtige vrijstaande villa in Zwolle. 

Villa Tijani Reijnders Zwolle

Hij kocht de villa in Zwolle voor de vraagprijs van 895.000 euro, waarvoor hij een hypotheek van 995.000 euro afsloot. De villa heeft een woonoppervlakte van 211 vierkante meter en beschikt over zeven kamers verspreid over twee woonlagen, inclusief vijf slaapkamers en twee badkamers. De luxe woonkeuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur en beschikt over een kook- en spoeleiland.  

De eetkamer biedt uitzicht op de prachtige achtertuin, terwijl de woonkamer hoge ramen heeft met een mooi uitzicht op de tuin met overkapping. De villa heeft energielabel A+ en is zeer energiezuinig, mede dankzij de 16 zonnepanelen op het dak. Met een garage en carport is er voldoende ruimte voor het parkeren van auto's, waardoor het een heerlijk thuis is voor Tijjani en zijn gezin.

De foto’s bekijk je hier.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers