Summerville maakt ruzie met ploeggenoot over penalty en krijgt geel

Crysencio Summerville, sommigen waren hem misschien een beetje uit het oog verloren. Maar de 19-jarige aanvaller kwam maandag in dienst van Leeds United weer eens in het nieuws sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij Feyenoord. En het was geen goed nieuws...

Ruzie met ploeggenoot

In het duel met Leeds United Onder 23-Burnley Onder 23 kreeg de oud-Feyenoorder het tijdens de wedstrijd aan de stok met een medespeler nota bene. Samen met ploeggenoot Sam Greenwood ruziede hij over wie de strafschop bij een 2-1 stand mocht gaan nemen, maar het gekissebis duurde scheidsrechter Andrew Kitchen zolang dat hij besloot de gele kaart te trekken.

Strafschop-rel

Normaal gesproken neemt Greenwood altijd de strafschoppen, maar Summerville - die de penalty had versierd - bleef achter de bal staan. Uiteindelijk moest hij toch wijken en tekende Greenwood alsnog voor de 3-1. Summerville maakte later wel de 4-2 in een wedstrijd die uiteindelijk met 5-2 werd gewonnen. Na afloop kreeg Leeds de kampioenstrofee overhandigd, maar reken er maar op dat het laatste woord nog niet is gezegd over de strafschop-rel. 

Feyenoord-doelman vertrekt