Bakayoko wil Champions League winnen met PSV: "Dat is de bedoeling"

Johan Bakayoko ziet de Champions League-clash met Borussia Dortmund met vertrouwen tegemoet. De vleugelaanvaller van PSV hoopt bovendien de Cup met de Grote Oren te winnen.

"Wat er mogelijk is in de Champions League? Alles is mogelijk. We maken ook een grote kans tegen Dortmund", stelt Bakayoko in gesprek met ESPN. Verslaggever Bennett van Fessem vraagt zich vervolgens af of het winnen van de Champions League ook mogelijk is. "Dat is de bedoeling. Daar wordt niet heel concreet over gesproken, maar ik denk dat alles mogelijk is als we wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Je kunt niet te groot dromen", aldus de twintigjarige Belg.

Johan Bakayoko over de Champions League-kansen van PSV (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO)

Waar en hoe laat is PSV - Borussia Dortmund te zien?

PSV en Borussia Dortmund spelen op dinsdag 20 februari in het Philips Stadion de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en RTL 7.

Historie van PSV tegen Borussia Dortmund

PSV en Borussia Dortmund stonden drie keer eerder tegenover elkaar. In het seizoen 2002/2003 kruisten deze ploegen de degens in de groepsfase van de Champions league. De ontmoeting in Eindhoven eindigde in 1-3 in het voordeel van Dortmund, de clash in Duitsland bleef onbeslist (1-1). Op 7 januari 2017 stond er een vriendschappelijke ontmoeting tussen PSV en Borussia Dortmund op het programma. Daarin trokken de Duitsers aan het langste eind: 1-4.