'Feyenoord en Dinamo Zagreb naderen elkaar na derde bod op Ivanusec'

De komst van Luka Ivanusec bij Feyenoord lijkt steeds dichterbij te komen. De Rotterdammers zouden met hun derde bod Dinamo Zagreb naderen. Het zou hier gaan om een bod van ruim acht miljoen euro. Feyenoord is al langere tijd bezig met het aantrekken van de aanvaller.

Bij Feyenoord weten ze na dinsdagavond helemaal wat ze kunnen verwachten. In de Champions League-kwalificatie tekende Ivanusec tegen Astana voor een hattrick. En bij dat mooie nieuws voor de aanvaller bleef het niet die avond. Zo weet het doorgaans betrouwbare 1908.nl te melden dat Feyenoord met een derde bod Dinamo Zagreb nadert. Het zou hierbij gaan om een bod van ongeveer 8,3 miljoen euro, waarbij Zagreb 'de deal aangevuld kan zien worden middels variabelen en een doorverkooppercentage'. 

Daags na de 4-0 overwinning op Astana zal men binnen Dinamo Zagreb 'de koppen bij elkaar steken' om de transfer van Ivanusec naar Feyenoord van de grond te krijgen. Het enige wat de transfer dan nog in de weg staat is een persoonlijk akkoord tussen de Kroaat en Rotterdammers. Naast Feyenoord zou ook Olympique Marseille belangstelling hebben in Ivanusec.

Feyenoord-doelman vertrekt