Wint Ajax ook in Europees verband onder Heitinga? Mooie quoteringen bij Jack's Casino & Sports!

Ajax heeft alle kaarten nog in eigen hand met de uitwedstrijd tegen Union Berlin op het programma in de Europa League. In Amsterdam bleef het 0-0, maar wist het team van John Heitinga niet te imponeren. Lukt het Ajax dit keer wel om te scoren en een plek bij de beste zestien in de Europa League te veroveren? Speel mee op Jack's en win!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Ajax in de winning mood onder Heitinga

Ajax verloor nog niet onder John Heitinga en liet alleen vorige week in de ArenA punten liggen tegen Union Berlin. Het daaropvolgende duel in de Eredivisie tegen Sparta herpakten de Amsterdammers zich en wonnen ze met 4-0. Hiermee klom Ajax, mede door het puntverlies van AZ, naar de tweede plek drie punten achter koploper Feyenoord. De weg naar boven is ingezet en het vertrouwen is terug in Amsterdam. Kan er ook gewonnen worden in Berlijn?

Ajax wint van Union Berlin (3.45)

Geen doelpuntloze wedstrijd

In Amsterdam kwam Union Berlin weliswaar tot scoren, maar het doelpunt van Morten Thorsby werd afgekeurd. Ajax produceerde geen schot op goal en zodoende eindigde de wedstrijd zoals 'ie begon: 0-0. In Berlijn zullen beide team aan een gelijkspel niet genoeg hebben om zonder strafschoppenserie door te gaan, dus de kans is zeer groot dat er dit keer wel goals vallen. Welk team gaat het vaakst scoren?

Ajax en Union Berlin scoren allebei minimaal één keer (1.94)

Dusan Tadic on fire?

Dusan Tadic heeft de smaak te pakken onder John Heitinga en was tegen Sparta goed voor twee treffers en één assist. Daarnaast pakte hij ook het record voor meest gecreëerde kansen. De aanvoerder van Ajax is ontzettend belangrijk voor zijn club. Laat hij dit ook zien in Berlijn in de Europa League?

Dusan Tadic scoort én geeft een assist (16.00)