'Linssen maandag gepresenteerd bij Feyenoord'

Mocht er nog twijfel bestaan, dat is volgens De Limburger helemaal niet meer nodig. Bryan Linssen (29) speelt komend seizoen zeker voor Feyenoord, meldt het dagblad.

Waarschijnlijk maandag al wordt Linssen gepresenteerd als nieuwste aanwinst. Linssen is transfervrij omdat zijn contract bij Vitesse ten einde was. Aanvankelijk leken beide partijen niet tot een akkoord gekomen, maar inmiddels hebben zowel Feyenoord als Linssen wat water bij de wijn gedaan.

Derde aanwinst

Linssen zou de derde aanwinst van Feyenoord worden nadat de Rotterdammers eerder al Christian Conteh van FC St. Pauli en Mark Diemers van Fortuna Sittard contracteerden. Technisch directeur Frank Arnesen beleefde sowieso een goede week met het verlengen van de contracten van Leroy Fer en Orkun Kocku. 

Afgelopen seizoen eindigde Linssen met veertien doelpunten op de gedeelde derde plaats op de topscorerslijst van de Eredivisie. Advocaat was ook erg gecharmeerd van Linssen en zou een grote rol hebben gespeeld om Linssen alsnog over de streep te trekken.

Ook Voetbal International en andere media schrijven over de aanstaande transfer.

Peiling: Maakt Bryan Linssen Feyenoord sterker?