Alles over Suze van Rozelaar, vriendin van Ronald de Boer

Na de scheiding van Ronald de Boer en ex-vrouw Sharon Cohen vond de oud-voetballer snel een nieuwe liefde. Inmiddels heeft De Boer twee dochters, Fenna en Linda, en een zoon (Boaz Samuel) met zakenvrouw Suze van Rozelaar. Hij leerde haar kennen in zijn tijd in Qatar. Dit is alles wat je moet weten over Suze van Rozelaar.

Al tijdens zijn vorige huwelijk leerde De Boer zijn huidige vriendin kennen. Suze was een boutiquehoudster in Amsterdam en in zijn voetbaltijd in Qatar vloog de oud-Ajacied regelmatig heen en weer om haar te ontmoeten. Tegenover LINDA deed ze een boekje open over haar partner, terwijl ze verder heel gericht is op haar privacy. Hierin vertelde ze dat De Boer behoorlijk onder de duim zit. "Ronald is heel makkelijk. Als hij voetbal wil kijken en ik iets anders wil zien, kijkt hij in de slaapkamer. Dat is zo’n beetje de regel."

Trouwplannen?

Ondanks hun jarenlange relatie en drie kinderen lijken de twee geen trouwplannen te hebben. “Je houdt niet meer van iemand als je een ring om je vinger doet. Zo’n ring is puur symbolisch", zegt De Boer tegenover Story. "Maar zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet naar uit dat we gaan trouwen.”

Samen zijn ze erg gesteld op hun privacy, maar in 2011 kwamen er toch beelden naar buiten van de twee. 

Dochter Ronald de Boer heeft relatie met Ronnie Flex

Uit zijn eerste huwelijk heeft Ronald de Boer ook drie dochters: Demi, Brooke en Maxime. Demi de Boer is het meest bekend. Veel mensen kennen Demi de Boer als de vriendin van rapper Ronnie Flex. Demi heeft samen met Ronnie ook een documentaire op Videoland. Het koppel heeft ook een dochtertje Rémi.

Feyenoord-doelman vertrekt