PSV treft wederom Rangers FC in play-offs Champions League

Net als een jaar geleden moet PSV weer zien af te rekenen met Rangers FC in de voorronde van de Champions Legaue. Na de tweede overwinning op Sturm Graz komen de Eindhovenaren de Schotten tegen. In Oostenrijk was PSV met 1-3 te sterk.

Na een half uurtje spelen was het weliswaar de thuisploeg dat de score opende. Toch kon het niet lang dromen van een eventuele stunt. Ruim tien minuten later had PSV de stand alweer na zich toegetrokken. Zo zette Joey Veerman en Luuk de Jong de ruststand van 1-2 op het scorebord. Na rust bleef het scoren lang uit, waar Sturm Graz even aan de gelijkmaker dacht. Gelukkig voor PSV keurde de VAR de tweede tegentreffer van de avond af. Even later kreeg het wederom hulp van de VAR, die PSV een strafschop toekende. Ricardo Pepi wist deze te verzilveren, waardoor PSV met 1-3 wist te winnen.

PSV tegen Rangers FC

In Eindhoven wist men al dat het bij winst in de volgende ronde tegen de winnaar van Servette FC - Rangers zou moeten opnemen. De eerste ontmoeting werd met 1-0 gewonnen door Rangers, dat in de return na een 1-1 gelijkspel de ploeg werd waar PSV mee moet zien af te rekenen.

Vorig jaar was dit ook al het geval. Dit liep uit in een nachtmerrie voor PSV. Op bezoek in Schotland speelde het 2-2 gelijk, waarna het in huis nipt met 0-1 ten onder ging. Tijd voor revanche!