'Arne Slot weet al wie volgend jaar de spits van Feyenoord moet worden'

In de AD Voetbalpodcast stelt Mikos Gouka dat Arne Slot zijn keuze al heeft gemaakt wat betreft de spitspositie van Feyenoord komend seizoen. Er kwamen veel namen voorbij, onder anderen die van Joshua Zirkzee en Rafael Santos Borré, maar de Feyenoord-watcher voorspelt dat Robert Bozenik de eerste spits van Feyenoord wordt.

De Rotterdammers betaalden een anderhalf jaar geleden circa vier miljoen euro voor de Slowaakse spits en Gouka gaat er vanuit dat hij de eerste spits wordt. Ook de suggestie dat Henk Veerman naar De Kuip komt, veegt hij van tafel: "Veerman is een type spits waar je makkelijker mee kan doorvoetballen dan met bijvoorbeeld Linssen, maar je mag ervan uit gaan dat ze nog aan de slag gaan met Bozeník, die is voor vier miljoen euro gehaald."

De eerste prioriteit moet echter een nieuwe centrale verdediger worden: "De centrale verdedigers zijn er straks niet meer. Botteghin gaat waarschijnlijk weg en Spajic zijn huurcontract loopt af. Senesi zou wel eens verkocht kunnen gaan worden, dus dan krijg je vervolgens dat ze daar geld van moeten gaan investeren of slim moeten scouten."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl