Goed nieuws voor PSV: 'aanvaller eindelijk weer inzetbaar'

PSV kan mogelijk spoedig eindelijk weer beschikken over de geblesseerde Noa Lang. Waar kampt de aanvaller mee en wanneer is hij weer fit?

Wat is er met Noa Lang aan de hand?

Peter Bosz kan komend seizoen weer een beroep doen op Noa Lang. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de aanvaller groen licht gekregen om over een paar weken de groepstraining van PSV weer te hervatten. Lang kampt met aanhoudende blessures en gezondheidsklachten.

Waarom speelt Noa Lang niet mee met PSV?

Noa Lang speelt sinds de zomer van 2023 bij PSV, maar moet veel wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. De 24-jarige aanvaller kampt langdurig met aanhoudende blessures aan zijn hamstring. Hierdoor mist hij al meer dan dertig wedstrijden voor PSV.

Wat is er met Noa Lang gebeurd?

Naast zijn hamstringblessures, kampt Noa Lang vorig seizoen ook met de ziekte van Pfeiffer. Hierdoor heeft Lang last van moeheid en koorts.

Wanneer kan Noa Lang weer spelen voor PSV?

Tijdens de eerste week van de voorbereiding kan Noa Lang weer in actie komen, zo weet het ED. PSV lijkt Lang daardoor tijdens de oefenwedstrijden in juli te kunnen gebruiken. Naar verwachting kan Lang ook begin augustus spelen tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord

Feyenoord-doelman vertrekt