Na waardeloos seizoen vindt oud-PSV'er nieuwe club in de Eredivisie

Jetro Willems gaat niet met FC Groningen mee naar de Keuken Kampioen Divisie volgend seizoen. De linksback gaat voetballen bij Heracles Almelo. Die club bewandelde juist de omgekeerde weg en hoopt zich volgend jaar in de Eredvisie te kunnen handhaven. Er is geen transfersom met de overgang gemoeid. 

"Toen Heracles Almelo interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club", vertelt Willems op de site van de club uit Almelo. "Ik ben hier pas net en het bevalt me zeker. Het is warm, familiair en de sfeer is goed."

Willems kwam naast FC Groningen ook uit voor Sparta Rotterdam en PSV in Nederland. Daarnaast speelde hij nog voor Newcastle United, Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth. Zijn grootste successen beleefde de verdediger bij PSV. In het seizoen 2014/15 en 2015/16 werd hij met de Eindhovenaren kampioen van Nederland. Willems viel op met zijn voorzetten vanaf de linkerkant en zijn vele assists. Daarmee verdiende hij een transfer naar het buitenland. Daarnaast kwam hij 22 keer uit voor het Nederlands elftal, voor het laatst in 2016.

Feyenoord-doelman vertrekt