Zaakwaarnemer ontevreden Feyenoord-speler dropt bommetje en wijst naar Dick Advocaat

Gustavo Goñi is niet blij met de wijze waarop zijn cliënt Lucas Pratto wordt behandeld bij Feyenoord. De zaakwaarnemer wijst met de beschuldigende vinger naar Dick Advocaat, die aanvankelijk vol lof over Pratto was en nu niet meer naar hem omkijkt. 

In gesprek met TyC Sports spreekt Goñi zijn ongenoegen en verbazing uit: "Dick Advocaat liet Pratto eerst weten dat hij veel vertrouwen in hem heeft, dat hij er goed voor staat, maar dan brengen ze veranderingen aan in het team en gebruiken ze hem niet meer."

Goñi heeft een vermoeden dat het niet alleen aan de kwaliteiten van Pratto ligt. Volgens hem is er meer gebeurd. "Ik denk dat er iets is gebeurd dat niemand mij wil vertellen." Hoe dan ook: de Argentijn is bepaald niet blij met zijn reserverol bij Feyenoord: "Hij is natuurlijk boos omdat hij niet speelt. Eén van de redenen om naar Feyenoord te komen, was om te spelen."

Pratto kwam op 27 januari op bezoek bij sc Heerenveen (3-0 nederlaag) voor het laatst in actie. Daarna maakte hij geen minuut meer.