Slecht nieuws voor Ajax: Antony mist groot deel van voorbereiding

Antony zal een groot deel van de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van Ajax moeten missen, dat bevestigt Alfred Schreuder tegenover de camera's van Ziggo Sport. De Braziliaanse buitenspeler is nog altijd niet volledig hersteld van de blessure die hij opliep tegen Feyenoord.

"Antony is in Amsterdam, ja. Hij is aan het revalideren van zijn blessure. Dat gaat redelijk goed, maar ik denk dat de komende weken erg belangrijk zullen zijn", vertelt Schreuder. Naar schatting mist de aanvaller dus een groot deel van de voorbereidingen. "Ik ga er vanuit dat hij aan het einde van de voorbereidingen weer fit is. We hopen snel verbetering te zien."

De andere internationals zullen naar verwachting wel aansluiten bij het trainingskamp in Oostenrijk. Die spelers krijgen nog een paar extra weken vrij om wat rust te nemen na de drukke interlandperiode. Ajax vertrekt op 17 juli naar het buitenland, naar verwachting zal de rest dan al wel aangesloten zijn. "De jongens kennen het programma. We moeten goed kijken naar hoe we die terugkeer aan gaan pakken."

Net binnen