Opmerkelijk: 'PSG informeerde bij PSV voor Teze'

Paris Saint-Germain zou bij PSV hebben geïnformeerd naar Jordan Teze. De verdediger zou kunnen rekenen op interesse uit diverse topcompetities, waaronder dus de Ligue 1. Eerder haalde PSG al Xavi Simons van Eindhoven naar Parijs, waar ook interesse is in Johan Bakayoko.

Concreet is de interesse volgens Rik Elfrink niet. De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad brengt via sociale media naar buiten dat PSG niet lang geleden 'een keer voorzichtig geïnformeerd' heeft bij PSV naar Teze. Waar de toekomst van Teze na de zomer ligt, is nog maar de vraag. Zelf speelt de verdediger het liefst centraal, waar hij door Peter Bosz op rechtsachter wordt gepositioneerd. In Eindhoven heeft Teze nog een contract tot medio 2025, waar zijn marktwaarde wordt geschat op zes miljoen euro.  

Bakayoko over interesse van topclubs: "De verleiding kan groot zijn.."

De toekomst van teamgenoot Bakayoko lijkt dit seizoen nog 'gewoon' bij PSV te liggen. Recent gaf de uitblinker aan nog een seizoen in Eindhoven te blijven. De aanvaller zou op het verlanglijstje van Napoli en PSG staan. Op de laatste dag van de winterse transfermarkt sloeg PSV zelfs al eens een bod uit Parijs af.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers