'Bakayoko op lijst van Napoli en Paris Saint-Germain'

Johan Bakayoko staat bij veel Europese clubs op de lijst van mogelijke versterkingen, waaronder Napoli en Paris Saint-Germain. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. PSV laat de Belgische aanvaller niet zomaar gaan.

Oud-PSV'er Hirving Lozano vertrekt mogelijk deze zomer bij Napoli. De regerend landskampioen is daarom alvast op zoek naar een mogelijke vervanger en zouden enkele tientallen miljoenen willen reserveren voor een deal.

Daarnaast is Paris Saint-Germain nog altijd geïnteresseerd in de diensten van Bakayoko. Begin dit jaar, vlak voor het einde van de winterse transferwindow, stond de twintigjarige flankspeler al in de belangstelling van de Parijzenaren. PSV sloeg destijds een bod van 15 miljoen euro af. De verwachting is dat PSG deze maand met een hogere bieding op de proppen komt.

PSV is duidelijk: alleen bij 'zeer spectaculaire biedingen' is de club bereid mee te werken aan een transfer. Bovendien moet de aanvaller zelf ervoor openstaan. "Bakayoko en zijn naasten hebben het heel goed naar hun zin bij PSV, zo valt voortdurend te beluisteren. Daarnaast vindt hij dat een aantal facetten van zijn spel nog verder moet verbeteren en dat de kans op ontwikkeling in Eindhoven goed is", aldus ED.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers