Update: PSV slaat nieuw bod van Paris Saint-Germain op Bakayoko af

Update: Johan Bakayoko blijft in Eindhoven. PSV wil niet meewerken aan een transfer naar PSG, Dat weet Rik Elfrink te weten. Eerder brachten Belgische media het nieuws over een afgeslagen bod al. Het zou gaan over een bedrag van vijftien miljoen euro.

30 januari: Eerder werd bekend dat Paris Saint-Germain interesse heeft in de diensten van Johan Bakayoko. De Franse topclub zou al een bod op de Belgische aanvaller hebben uitgebracht, maar PSV heeft deze afgeslagen, zo weet Het Nieuwsblad te vertellen.

Het is niet bekend hoeveel de Franse club heeft geboden op de 19-jarige aanvaller. Mogelijk gaat Paris Saint-Germain zich opnieuw in Eindhoven melden met een tweede bod. PSV verloor eerder deze transferperiode al aanvallers Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea). Onlangs werd Fabio Silva naar Eindhoven gehaald, maar de spoeling in de aanval is dun. De club hoopt nog voor het einde van de transferperiode een aanvaller binnen te halen en ziet er liever niet meer één vertrekken. Zo wordt Thorgan Hazard gelinkt aan een tijdelijke overstap naar PSV.

Feyenoord-doelman vertrekt