'PSV wisselt van linksback en ziet Franse topclub interesse tonen in Bakayoko'

De winterse transferperiode zorgt voor veel wisselingen, geruchten en chaos bij PSV. Philipp Max, linksback in Eindhovense dienst, werd eerder al gelinkt aan een vertrek uit Eindhoven, terwijl PSV op haar beurt Patrick van Aanholt als ideale vervanger ziet voor de Duitse verdediger. De transfers van de linkervleugelverdedigers zitten volgens het Eindhovens Dagblad in een stroomversnelling, terwijl L'Équipe meldt dat Paris Saint-Germain geïnteresseerd is in Johan Bakayoko. 

Tekst gaat verder onder het Twitter-bericht

Philipp Max lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld voor PSV. Waar eerst nog werd getwijfeld of de Duitse vleugelverdediger niet te duur was voor Eintracht Frankfurt, meldt Rik Elfrink nu dat de Duitse club de verdediger gaat inlijven. Volgens Fabrizio Romano is PSV in gesprek met Galatasaray inzake de transfer van Van Aanholt. De Italiaanse transferexpert meldt dat Nederlandse linksback open staat voor een overstap. 

PSG laat oog vallen op Bakayoko

Volgens L'Équipe heeft Paris Saint-Germain interesse in Bakayoko. De vleugelspits van PSV geldt als alternatief voor Rayan Cherki en Malcom, waarvan de komst moeilijker blijkt dan verwacht. De Belgische vleugelaanvaller in Eindhovense dienst wordt door trainer Van Nistelrooij in Eindhoven minimaal gebruikt en kwam slechts negen competitiewedstrijden in actie voor PSV dit seizoen. Hierin kwam hij twee keer tot scoren en gaf hij één assist. Bakayoko ligt tot medio 2025 vast in Eindhoven en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van 4,5 miljoen euro.

Feyenoord-doelman vertrekt