Foto's: Dit is de vrouw van Johan Derksen

Wie is de vrouw van Johan Derksen? Met grote regelmaat wordt dit ingetoetst op Google. Isabelle Pikaar is de partner van Johan Derksen. In tegenstelling tot Johan Derksen verkeert Isabelle graag in de luwte, al liet ze zich wel een keer fotograferen en interviewen in het blad LINDA.

Derde vrouw Derksen

Isabelle is de derde vrouw van Johan. Zijn eerste vrouw overleed enige tijd nadat Derksen haar bewusteloos onderaan de trap had gevonden. De voetbalanalist hertrouwde later, maar die liefde hield geen stand en leidde tot een scheiding.

Of Johan en zijn vrouw nog bij elkaar waren geweest als ze hun hond Cuby niet in huis hadden gehaald, is de vraag. Volgens ’De Snor’ hebben de twee immers maar weinig gemeenschappelijk. "Sinds zeven jaar is Cuby er. Die hond bindt ons. We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben. Op 10 november 1996 was ons eerste afspraakje, 27 januari 1997 zijn we getrouwd. Dus dat is vrij snel gegaan. Daarna hebben we elkaar pas leren kennen", vertelt hij in zijn biografie. 

In een aflevering van Veronica Inside zei Derksen eens: "De liefde is niet voorbij, maar het is niet zo dat de een na de andere orgie opvolgt bij mij thuis."

De vrouw van Johan Derksen is geen fan van Veronica Inside

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers