‘Timber en Alvarez kunnen rekenen op interesse uit top van Italië en Duitsland’

Jurriën Timber en Edson Alvarez kunnen rekenen op interesse van topclubs uit Italië en Duitsland. Timber wordt gezien als de perfecte opvolger van Kim Min-Jae bij Napoli, terwijl Edson Alvarez naar Borussia Dortmund kan vertrekken.

La Gazzetta dello Sport meldt dat Kim Min-Jae hoogstwaarschijnlijk bij Napoli vertrekt en dat Timber op een shortlist staat om opvolger te worden van de Zuid-Koreaan. Deze heeft namelijk van 1 juli tot en met 15 juli een ontsnappingsclausule van 48 miljoen euro in zijn contract staan. Erik ten Hag zou de verdediger graag contracteren bij Manchester United. 

‘Dortmund en Alvarez spraken al met elkaar’

Naast Timber kan ook Edson Alvarez rekenen op interesse. Eerder werd Bayern München genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, maar deze geruchten zijn de kop ingedrukt door Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sports. Borussia Dortmund zou volgens Plettenberg al gesprekken hebben gehad met het management van Alvarez over een mogelijke transfer. Ajax verlangt een transfersom van 40 miljoen euro voor de Mexicaan.