Toekomstig Tottenham-verdediger Van de Ven bezit prachtig penthouse met riant uitzicht

Micky van de Ven staat voor een overstap van VfL Wolfsburg naar Tottenham Hotspur. De verdediger van Jong Oranje hoopte deze zomer een stap te maken en lijkt dit dus ook te gaan doen. In Engeland zal hij dus op huizenjacht moeten gaan, maar dat kunnen we wel aan hem toevertrouwen.

De pas 22-jarige Van de Ven bezit namelijk een prachtig penthouse in Wormer, zo weet BekendeBuren.nl. Deze is gelegen aan rivier de Zaan en bevindt zich in een oud pakhuis. Het penthouse heet een panoramisch uitzicht en een woonoppervlakte van 172 vierkante meter. Het telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaap- en één badkamer.

Verder bevat het penthouse nog een dakterras van zo'n achttien vierkante meter en twee parkeerplaatsen. Van de Ven zou het huis voor 650.000 euro gekocht hebben, terwijl de vraagprijs 45 duizend euro hoger lag. Aan het onderhandelen in Engeland zal het dus niet liggen.

Wil jij meer weten over woningen van bekende Nederlanders of foto's zien van het prachtige penthouse van Micky van de Ven? Check dan de website van Bekende Buren!