"Feyenoord en PSV krijgen concurrentie voor Spierings en Van den Boomen"

Feyenoord en PSV zijn niet de enige clubs die azen op de handtekeningen van Branco van den Boomen en Stijn Spierings, dat vertelt Ali Dursun bij Voetbal International. De zaakwaarnemer vertelt tegen het medium dat er interesse is vanuit Spanje, Engeland, Turkijje en ook Italië. Een ding is zeker, volgens de zaakwaarnemer is het Toulouse-duo klaar voor een stap naar een andere club.

"Er is veel aan de rand rond Stijn,", vertelt Dursun. "Daarbij gaat het om grote clubs. Met alle respect hoor, maar Spierings is wel op een leeftijd en op een punt in zijn carrière dat hij een grote stap moet maken wanneer dat nog kan." De 27-jarige middenvelder van de Franse bekerwinnaar speelde dit seizoen 32 wedstrijden in de Ligue 1, waarvan 31 als basisspeler. Met een aflopend contract lijkt dit het moment te zijn voor Spierings om een transfer te maken. Welke clubs er in de markt zijn naast Feyenoord en PSV, is nog onbekend.

Hetzelfde geldt voor Van den Boomen, de architect van Toulouse die ook over een aflopend contract beschikt. De middenvelder, wiens zaakwaarnemer al in gesprek zou zijn geweest met een delegatie van PSV, wist dit keer vijf keer te scoren in de Franse competitie en gaf ook nog acht assists.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers