Moet je zien: Kane scoort vanaf eigen helft in bizarre wedstrijd!

Bayern München heeft zaterdagmiddag hard uitgehaald tegen SV Darmstadt. Der Rekordmeister won in eigen huis met 8-0, mede dankzij een wondergoal van Harry Kane.

In de eerste helft werd er opvallend genoeg niet gescoord. Daarentegen deelde scheidsrechter Martin Petersen wel een paar rode kaarten uit. Zo kon Joshua Kimmich al na vier minuten spelen inrukken. Ook de bezoekers liepen rood aan. Klaus Gjasula en Matej Maglica kregen een rode prent voorgeschoteld.

Na rust werd het verzet van SV Darmstadt gebroken. Bayern München zette uiteindelijk een monsterscore op de borden: 8-0. Leroy Sané en Jamal Musiala kwamen tweemaal tot scoren, terwijl Kane een hattrick maakte. Zijn tweede treffer was er een om in te lijsten. De Engelse spits schoot vanaf eigen helft raak.