‘Gravenberch en Ten Hag willen graag weer met elkaar werken’

Ryan Gravenberch vertrekt in de zomer hoogstwaarschijnlijk naar een andere club. Bij Bayern München komt de middenvelder amper aan spelen toe en is hij ook uit de picture geraakt bij Oranje.

Eerder werd al bekend dat Liverpool aast op de diensten van Gravenberch. Jürgen Klopp ziet in hem de ideale versterking voor op het middenveld. Ook Arsenal en Manchester United zouden geïnteresseerd zijn in de 20-jarige middenvelder. Santi Aouna van Mercato Foot weet nu te vertellen dat Erik ten Hag en Ryan Gravenberch graag weer met elkaar willen werken. Onder Ten Hag maakte de middenvelder op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie bij Ajax. In 2020 groeide Gravenberch uit tot een vaste waarde op het middenveld van de club en vertrok hij in de zomer van 2022 voor 18,5 miljoen euro naar Bayern München.

Ten Hag aast ook op Kane

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Manchester United naast Victor Osimhen van Napoli, uitgekomen bij Harry Kane. Dit weet Fabrizio Romano te vertellen. Erik ten Hag ziet in de Engelse spits de perfecte aanwinst voor in de aanvalslinie. Zo staat Antony Martial op de transferlijst en keert Wout Weghorst na dit seizoen terug bij Burnley.

Ook interessant