Engels icoon lovend over Timber: "Een goede toevoeging aan het team"

Rio Ferdinand is enorm te spreken over de aanstaande aankondiging van Arsenal met daarin de mededeling dat Jurriën Timber naar de Premier League verkast. De voormalig topverdediger is van mening dat The Gunners een goede slag slaan met de komst van de Ajacied.

De Amsterdammers kunnen, nadat alle medische testen en het papierwerk is afgerond, ruim veertig miljoen euro bij gaan schrijven en nemen daardoor afscheid van Timber. Trainer Mikel Arteta wilde de Oranje-international graag naar Londen halen en daar is de club in geslaagd. Ferdinand spreekt lovend over de kwaliteiten van de Nederlander. "Hij is snel, kan voetballen en is goed aan de bal."

"Hij is een goede toevoeging aan het team. Ik denk zelfs dat hij een verbetering is ten opzichte van wat ze nu hebben", vervolgt hij. "Als ik het bekijk, denk ik dat hij en Saliba kunnen gaan spelen. Het wordt een goede concurrentiestrijd. Als Timber komt en je hebt centraal achterin hem, Saliba, Gabriel en Ben White, dan zou ik me daar heel comfortabel bij voelen als Arteta zijnde", besluit hij.

Ook interessant