Weerzien tussen Ronaldo en Messi levert spektakel op; Portugees en Argentijn scoren in doelpuntrijk duel

Door de transfer van Cristiano Ronaldo naar Al Nassr leek een weerzien tussen de Portugese ster en wereldkampioen Lionel Meesi niet meer te gebeuren, maar daar zat iedereen fout! Momenteel spelen de twee grootheden tegen elkaar en dat levert opnieuw een spektakel op.

Al na drie minuten opende Messi de score, maar een antwoord liet slechts dertig minuten op zich wachten. Vanaf de penaltystip schiet Ronaldo zijn eerste doelpunt in Saoedi-Arabië tegen de touwen, maar niet in dienst van zijn huidige werkgever. Hij speelt namelijk met de Saudi All-Stars tegen het Paris Saint-Germain. De Fransen maken een tour door Qatar op dit moment. De Portugees maakt echter in de blessuretijd van de eerste helft nóg een doelpunt en wint daardoor het duel van zijn concurrent, maar de wedstrijd eindigde in 4-5 voor de bezoekers uit Europa.