Bischop geeft uitleg over minder volle Kuip: "Dat is bij veel supporters in het verkeerde keelgat geschoten"

Feyenoord wist dit weekend met 3-1 te winnen van SC Cambuur. De Rotterdammers zijn bezig aan een goede reeks en Arne Slot heeft zijn ploeg aardig op de rit. Afgelopen weekend mochten alle stadions weer helemaal vol, maar de Kuip was niet maximaal bezet. De club heeft de toegangsprijzen omhoog gegooid en dat valt niet goed bij Het Legioen. 

"Door weer en wind hé. Als je dan weer mag kun je ook niet thuisblijven natuurlijk", aldus voormalig teammanager Bas van Noortwijk, die zelf ook aanwezig was tijdens de wedstrijd. "Vorig jaar, in mijn laatste jaar, ging het natuurlijk nergens over: al die wedstrijden zonder publiek, dat was echt dramatisch. Dan zit je 'waar zit ik naar te kijken' te denken. Al dat gezever en dat gedoe." Het leken wel oefenwedstrijden. "Ja, zoiets, dat was niet echt prettig".

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop kon de blijdschap en opluchting van de gezichten aflezen. "Met name dat ze weer met hun vrienden in het Feyenoord-stadion konden zijn. Het weer was natuurlijk dramatisch, maar dat zijn de supporters wel gewend met hun poncho's. Ze hebben ook mooie doelpunten voorgeschoteld gekregen, werelddoelpunten, dus wat dat betreft was het één groot feest."

Verhogen toegangsprijzen

Mede door de gevolgen van het coronavirus heeft de club besloten om de wedstrijdkaarten duurder te maken. "Het zat inderdaad niet helemaal vol, deels door het slechte weer en ook vanwege de mensen die vanuit het hele land moesten reizen en 'ik sla maar een keertje over' dachten, maar ook de hogere toegangsprijzen zijn echt een thema onder de supporters", aldus Bischop.

"Ik heb navraag gedaan bij Feyenoord. Er is natuurlijk inflatie: een biertje in de kroeg is ook duurder, tuurlijk, maar je moet het niet vergelijken met een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Daar doelen de supporters natuurlijk op: dat was een wedstrijd om kwart voor vijf op vijf december en dat zorgde ervoor dat Feyenoord de toegangsprijzen verlaagd had. Je moet het dan wel vergelijken met een wedstrijd om half drie, twee jaar geleden, die niet tegen een topclub is. Dan gaat het om drie procent. Daar kun je ook wat van vinden, maar dat is geen twintig procent".

"Bij supporters leeft ook het gevoel dat ze twee jaar nauwelijks naar De Kuip hebben kunnen gaan en hebben afgezien van compensatie. Omdat het niet goed gecommuniceerd is, is dat bij veel supporters in het verkeerde keelgat geschoten." Toch lijkt het erop dat de stadionclub zo wat extra geld probeert binnen te halen om de coronacrisis het hoofd te bieden. Van Noortwijk: "Ik zou dat niet doen. Er zal ongetwijfeld een reden voor zijn en de financieel directeur zal daar, denk ik, wel een goede uitleg aan kunnen geven. Tenminste: daar ga ik vanuit." 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl