Van Halst in crisisteam met supporters, Mislintat handtastelijk?

Inmiddels blijkt er een gesprek te zijn geweest tussen supporters en betrokkenen van Ajax in een 'crisisteam'. Jan van Halst kwam uit een vergadering met dit crisisteam voor een interview met Hans Kraay jr. In het interview gaf hij aan zich te concentreren op de situatie rond de wedstrijd. Van Halst gaf aan dat hij nog geen idee heeft of en wanneer de gestaakte klassieker wordt uitgespeeld. (Overigens is dat ook voor Feyenoord minder relevant omdat er volgens Arne Slot sowieso sprake is van competitievervalsing).

Jan van Halst zegt niets over Sven Mislintat

Ook gaf Van Halst aan nu niet over de situatie rond Sven Mislintat te willen praten. Hij gaf aan dat de focus op veiligheid van de spelers, trainers en staf in en rond de ArenA ligt. Ook gaf hij aan dat er mett het 'crisisteam' verder gepraat wordt. Dit lijkt dus op onderhandelingen te duiden.

Werd Sven Mislintat handtastelijk op De Toekomst?

Overigens wist Hans Kraay jr. te melden dat Sven Mislintat tijdens zijn bizarre actie op De Toekomst onder andere Jay Gorter vastgepakt had om hem te vertellen dat hij eruit moet ten faveure van zijn Duitse aankoop Diant Ramaj. In zijn interview met Kraay jr. hield ook Maurice Steijn de kerk in het midden over de situatie rond Sven Mislintat, maar hij gaf wel aan dat hij met een paar dagen verwacht meer te kunnen zeggen. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd...

Ook interessant