Feyenoord - PSV; Eisen deze spelers een hoofdrol op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal?

Feyenoord en PSV nemen het vrijdagavond om 20:00 uur tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Normaal gesproken stond het duel voor zondag op de planning, maar aangezien PSV dinsdag tegen Sturm Graz speelt in de voorronde Champions League, is het duel naar voren gehaald. Welke spelers moet jij vrijdag in de gaten houden? Lees het hier!

Pak 100x je inzet als jij de winnaar van de Johan Cruijff Schaal correct voorspelt!

Opnieuw hoofdrol voor Santiago Giménez?

De man bij Feyenoord om in de gaten te houden, is Santiago Giménez. De in Argentinië geboren spits, die zijn interlands voor Mexico speelt, eiste twee weken geleden in de finale van de Gold Cup een hoofdrol op, want toen maakte hij tegen Panama de enige treffer van de wedstrijd. Afgelopen zondag scoorde hij ook nog eens in het oefenduel tussen Feyenoord en Benfica (2-1) en dus is PSV gewaarschuwd. Scoort Giménez vrijdag opnieuw?

Santiago Giménez scoort tegen PSV (2,60)

Ricardo Pepi in vorm

Aan de kant van PSV moet Ricardo Pepi voor de doelpunten zorgen. De Amerikaanse spits kwam voor circa elf miljoen euro van FC Augsburg, dat hem vorig jaar verhuurde aan FC Groningen, en in de voorbereiding liet Pepi zich direct gelden. Hij scoorde namelijk tegen BW Linz en FC Eindhoven. Een basisplaats in de strijd om de Johan Cruijff Schaal lonkt. Scoort Pepi ook tegen Feyenoord?

Ricardo Pepi scoort tegen Feyenoord (3,20)

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers