Chris-Kévin Nadje: alles over de middenvelder van Feyenoord

Chris-Kévin Nadje is een van de middenvelders van Feyenoord. Maar wie is hij precies, wat is hij waard en hoelang speelt hij al in Rotterdam-Zuid?

Dit wil je weten over zijn privéleven!

Voordat de carrière van de Feyenoorder in beeld wordt gebracht, komt zijn privéleven eerst aan bod. Waar komt de middenvelder vandaan en heeft hij een relatie?

Wanneer is Chris-Kévin Nadje geboren?

Op 14 augustus 2001 wordt de Frans-Ivoriaanse Chris-Kévin Nadje geboren. 

Heeft hij een vriendin?

Het is niet bekend of hij een vriendin heeft. Via sociale media deelt de middenvelder, op vakantiekiekjes na, weinig over zijn privéleven.

Is hij actief op sociale media?

De Feyenoorder is actief op Instagram onder de gebruikersnaam @k.nadje17. Op zijn sociale media plaatst de middenvelder vaak foto's van zijn momenten in het voetbal, maar ook enkele dingen uit zijn privéleven.

Hoe verloopt zijn spelerscarrière?

Middenvelder bij Feyenoord word je natuurlijk niet zomaar. Daarom een overzicht van hoe de carrière van de middenvelder verloopt.

Op welke positie speelt Chris-Kévin Nadje?

Chris-Kévin Nadje speelt bij voorkeur als middenvelder, is rechtsbenig en 1,90 meter lang. In het seizoen 2024/25 speelt de middenvelder bij Feyenoord met rugnummer 34.

Voor welke clubs heeft hij allemaal gespeeld?

De middenvelder doorliep de jeugdopleidingen van US Créteil-Lusitanos en RC Lens. Zijn profcarrière bracht hem bij de volgende clubs:

  • Feyenoord (2024-heden)
  • Versailles (2023-2024)
  • Stade Lavallois (2020-2023)
  • Entente Feignies (2019-2020)

 Nadje maakte in de zomer van 2024 de overstap naar De Kuip.

Wanneer maakte de middenvelder zijn profdebuut?

De middenvelder maakte zijn profdebuut op 18 augustus 2023 in de Championnat National voor FC Versailles 78 tegen FC Martigues.

Welke prijzen heeft hij allemaal gewonnen?

De middenvelder won nog geen enkele prijs in zijn profcarrière.

In een speciaal item van Feyenoord maakte de middenvelder zich bekend onder de fans.

Heeft hij een interlandcarrière?

Het spelen voor Feyenoord gaat hem af, maar speelde de Nederlander ook al eens een interland? Een duik in zijn interlandcarrière!

Maakte Nadje al eens zijn interlanddebuut?

De middenvelder werd in maart 2024 voor het eerste bij de selectie van Ivoorkust O23 gehaald. Hij speelde 74 minuten mee in het met 3-2 verloren oefenduel tegen de O23 van Frankrijk.

Wat voor een marktwaarde en contract?

Een van de belangrijkste aspecten van het moderne voetbal zijn de marktwaardes en contracten van spelers. Zo zit dat bij deze middenvelder!

Wat is de marktwaarde van Chris-Kévin Nadje?

De marktwaarde van Chris-Kévin Nadje wordt sinds juni 2024 geschat op 0,7 miljoen euro. Het is zijn hoogst geschatte waarde ooit.

Hoe zit het contract van Chris-Kévin Nadje in elkaar?

De middenvelder tekende met zijn transfer naar Feyenoord een contract tot medio 2028. Zo heeft hijnog jaren voor zich in De Kuip: alles wat je moet weten over historisch stadion van Feyenoord.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers