Lingr ziet droom uitkomen: "Toen ik hier twee jaar geleden als tegenstander kwam, wist ik het al"

Voor Ondrej Lingr is spelen voor Feyenoord als een droom die uitkomt. De 24-jarige aanvallende middenvelder die Sebastian Szymanski moet doen vergeten werd donderdag gepresenteerd door zijn nieuwe club, waar hij een jaar op huurbasis zal spelen van Slavia Praag. In zijn eerste interview voor de clubkanalen gaat Lingr in op zijn transfer naar Feyenoord. 

"Toen ik hier hier twee jaar geleden als tegenstander kwam, wist ik het al", legt de Tsjechische middenvelder uit. "Ooit wil ik voor Feyenoord spelen." In het seizoen 2021/22 speelde Feyenoord vier keer tegen de oude werkgever van Lingr, Slavia Praag. Twee keer in de groepsfase en twee keer in de kwartfinale. Voor Lingr voelt een transfer naar Rotterdam als de perfecte stap in zijn carrière: "De grootte van de club, de historie en met name de supporters hebben veel indruk op mij gemaakt. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging."

Naar verwachting krijgt Lingr er nog een concurrent bij voor zijn positie, waar ook Luka Ivanusec snel verwacht wordt bij Feyenoord. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers