Alles over liefdesleven Yolanthe (dit is haar nieuwe vriend)

Yolanthe Cabau gold voor lange tijd als dé spelersvrouw van Nederland. De beeldschone vrouw blonk aan de zijde van Wesley Sneijder. Al enige tijd vormen de twee geen liefdeskoppel meer en heeft Cabau zelf al een nieuwe liefde gevonden. Hier lees je alles over het liefdesleven van Yolanthe.

Yolanthe en Baas B.

Buiten haar bekende relaties met Jan Smit en Wesley Sneijder (waar we het later meer over gaan hebben) vormde Yolanthe tussen 2005 en 2007 een koppel met rapper Bart Zielstra, beter bekend als Baas B. Over zijn relatie met Yolanthe was de rapper in 2021 openhartig over. Baas B. blikte in gesprek met Nieuwe Revu terug op zijn liefdesperiode. "Ik leerde in die periode ook iemand kennen op wie ik heel erg verliefd was, wat aan de ene kant heel mooi was. maar ik hing tegelijkertijd al mijn geluk eraan op. Dat was niet zo handig voor de balans in de relatie."

Yolanthe en Jan Smit

Yolanthe vond al snel weer geluk in de liefde. Wederom sloeg de beeldschone vrouw een artiest aan de haak. Ook deze relatie strandde al snel. In 2009 was heel Nederland in de ban van de break-up van Yolanthe en Jan Smit. Yolanthe was namelijk op stiekem gemaakt beeld materiaal zoenend te zien met voetballer Wesley Sneijder. Het spraakmakende van het hele verhaal was het interview dat de moeder van Jan Smit, Gerda Smit, had met Shownieuws.

Gerda Smit over Yolanthe: 'Alles is weg'

Er zou een afspraak tussen Jan Smit en Yolanthe zijn, waarmee Yolanthe voor 25 duizend euro aan spullen uit de villa van Smit mocht mee nemen. Volgens moeder Gerda nam Yolanthe veel meer mee. Zo sprak Smit van spreien, kandelaars, servetten en noem het allemaal maar op.

Yolanthe en Wesley Sneijder

Na alle heisa ging Yolanthe door met Wesley Sneijder. De twee vormde jarenlang een gelukkig koppel en kregen in 2015 zamen een zoontje, genaamd Xess Xava. Toch kwam er in 2019 een einde aan de liefde tussen Sneijder en Cabau. Nadat Sneijder al meerdere keren een nieuwe kans kreeg nadat hij het flink had verknald, ging Yolantha in 2019 definitief weg bij de recordinternational.

Begin juli doken daar ineens beelden op van Yolanthe en Wesley die het erg gezellig hadden op het Spaanse eiland Ibiza. Sneijder zelf gaf aan te genieten van het samenzijn met zijn ex-geliefde, wat volgens de oud-voetballer naar meer smaakt.

Yolanthe en Lentini Eersteling

Waar Sneijder nog lang hoopte op een nieuwe kans bij Yolanthe, sloeg de beeldschone dame haar eigen weg in. Lentini Eersteling zou de nieuwe liefde zijn van Yolanthe. Volgens Privé is er sinds februari 2022 echter helemaal geen kans meer voor Sneijder. Yolanthe en Eersteling, die bekend is van zijn moddelenwerk, zouden al samen vakantie hebben gevierd. Ook zouden de twee deze maand samen op Ibiza zijn gespot. Het is een ingewikkeld verhaal..

Feyenoord-doelman vertrekt