'Ivanusec wil geen onrust veroorzaken en stelt Feyenoord-deal uit'

Luka Ivanusec gaat voorlopig nog niet op het vliegtuig naar Rotterdam-Zuid, zo is inmiddels duidelijk. Dinamo Zagreb wil de aanvallende middenvelder zo langs als mogelijk binnenboord houden met het oog op plaatsing voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

De Telegraaf meldt dat de speler geen zin heeft in gedoe en ook in het tweeluik met AEK Athene inzetbaar zal zijn voor zijn huidige werkgever. De Kroaat lijkt echter wél de stap te gaan maken naar de Eredivisie, maar zal het thuisduel tegen Fortuna Sittard nog niet als Feyenoord-speler gaan ervaren. Naar alle waarschijnlijkheid is hij volgende week klaar om op het vliegtuig te stappen.

Daarmee hebben de Rotterdammers een grote slag geslagen, want zij zijn al een tijdje bezig met het losweken van Ivanusec. Ajax heeft datzelfde probleem met Josip Sutalo, omdat hij ook bij Dinamo Zagreb speelt en de club verre van haast maakt om een deal te sluiten. De aanvallende versterking moet de achtste nieuwkomer in De Kuip voor volgend seizoen worden.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers