Bedreigingen na pikante transfer naar Ajax: "Mijn moeder werd uitgescholden"

Riechedly Bazoer verruilde de jeugdopleiding van PSV in 2012 voor die van Ajax en dat werd hem niet door iedereen in dank afgenomen. In het programma Tiki Taka Touzani vertelt de huidige speler van Vitesse dat hij op social media veel vervelende reacties kreeg en dit deed hem veel.

De 24-jarige middenvelder, die dit jaar ook als centrale verdediger speelt, vertelt dat zijn moeder het ook moest ontgelden: ''Ik had toen nog Twitter en ging dingen lezen, dat deed veel met me. Ik kreeg haatreacties en mijn moeder werd uitgescholden. Ik kreeg ook reacties als 'we weten waar je woont'. Daar had ik het moeilijk mee."

In 2017 ging Bazoer van Ajax naar Wolfsburg en vervolgens werd hij verhuurd aan FC Porto en FC Utrecht. Sinds 2019 staat Bazoer onder contract bij Vitesse en de Arnhemmers staan momenteel gedeeld bovenaan met Ajax. Tegen PSV zat bondscoach Frank de Boer voor Bazoer op de tribune: ''Thuis tegen PSV kwam Frank de Boer kijken. Helaas heeft hij me niet in de voorselectie van Oranje opgenomen. Ik moet dit vast proberen te houden, dan komt Oranje vanzelf wel weer.''