PSV-sensatie hoopt op langer verblijf: "We gaan kijken of dat lukt"

Isaac Babadi is één van de grootste verrassingen van de voorbereiding bij PSV. Vrij onverwacht kreeg het achttienjarige talent de kans van trainer Peter Bosz en maakte hij zelfs al zijn eerste doelpunt in de UEFA Champions League. De aanvallende middenvelder hoopt snel zijn contract te kunnen verlengen.

In het Eindhovens Dagblad geeft de Nederlander een klein inkijkje in de lopende onderhandelingen en laat hij duidelijk blijken wat zijn wens is. "Mijn broer is ook mijn zaakwaarnemer en regelt het samen met oud-profvoetballer Sahr Senesie, die veel ervaring heeft in deze wereld. Zelf houd ik me het liefst gewoon met voetbal bezig, maar ik heb het wel gewoon voor het zeggen als het om mijn toekomst gaat. Ik wil graag blijven en er zijn nu gesprekken, maar de club moet er nog wel met mijn begeleiders uitkomen. We gaan kijken of dat lukt", zegt hij.

Hij heeft tijdelijk het herkenbare rood en wit ingeruild voor het tenue van Jong Oranje. "Hier spelen is een eer, omdat je voor je land uitkomt. Net als alle andere jongens hier wil ik ooit Oranje halen, die ambitie moet je hebben. Mijn dromen komen nu letterlijk uit, maar de benen op de grond houden vind ik niet moeilijk. Bij PSV helpen mijn teamgenoten me ook daarbij", vertelt hij. Het elftal van trainer Michael Reiziger speelt vrijdagavond tegen Moldavië en dinsdag tegen Noord-Macedonië.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers