Van der Vaart lovend: 'Feyenoord gaat veel plezier aan hem beleven'

Rafael van der Vaart is erg fan van Quinten Timber. Bij het Ziggo Sport programma Rondo vertelde hij maandagavond erg gecharmeerd te zijn van de Feyenoord. Zo denkt de oud-Ajacied dat Timber veel uit zijn voetbalcarrière kan halen. 

‘Beste middenvelder van Feyenoord’

"Ik heb gezegd dat hij in potentie de beste middenvelder van Feyenoord is, toen ze kampioen werden en alles daar stond. Alleen hij speelde geen minuut, dus dan is dat raar om te zeggen. In potentie vond ik Timber na Kökcü de beste speler. Alleen je moet wel met hem werken en daar is Slot natuurlijk de perfecte trainer voor."

Van der Vaart ziet een stijgende lijn bij de middenvelder: “Je ziet dat alles nu wel echt een stuk beter loopt. Hij heeft een hele goede techniek, maar hij had erg veel ruzie met de bal. Dat heeft hij dit seizoen echt niet. En een middenvelder die veel de zestien meter inkomt, die moet ook wel scoren. Zijn scorend vermogen moet nog wel meer omhoog, maar hij maakt nu ook zijn goaltjes. Aan hem kan Feyenoord heel veel plezier beleven dit seizoen."