'Jaap Stam tekent in Amerika en neemt assistent van Dick Advocaat mee'

Het hing al een tijdje in de lucht, maar volgens De Telegraaf is de kogel door de kerk. Jaap Stam volgt Ron Jans op als trainer van FC Cincinnati in de Major League Soccer. De oud-international tekent een contract voor anderhalf jaar met een optie voor nog een jaar. De voormalige trainer van Feyenoord neemt Saïd Bakkati, assistent van Dick Advocaat in De Kuip, mee naar de Verenigde Staten.

Hollandse enclave 

Gerard Nijkamp is technisch directeur bij Cincinnati en hij kent Stam nog uit zijn periode bij PEC Zwolle. Overigens heeft de club het nieuws officieel nog niet bevestigd.

Bakkati

Eerder al bevestigde voorzitter Jeff Berding dat Stam de beoogde nieuwe trainer was. “Ik zou hem niet als enige kandidaat willen bestempelen, maar hij is wel de belangrijkste kandidaat, ja." Alleen de details moesten nog worden ingevuld. Dat lijkt nu het geval te zijn. Ook Feyenoord werkt mee aan een vertrek van Bakkati.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl