Steijn haalt uit naar Van Hooijdonk: ‘Of ik hem een lul vind? Ja, zeker’

Maurice Steijn heeft hard uitgehaald naar Pierre van Hooijdonk. De twee liggen niet goed met elkaar. Dit stamt af van hun tijd bij NAC Breda. Aan tafel bij Veronica Offside noemt Steijn Van Hooijdonk een lol.

Steijn werkte in zijn tijd bij NAC Breda samen met aanvaller Sydney van Hooijdonk, de zoon van Pierre. De trainer was niet bepaald fan van de aanvaller en stelde hem dan ook niet altijd op, tot onbegrip van vader Pierre. Bij Studio Voetbal werd onlangs besproken dat Steijn mogelijk kandidaat zou zijn voor de rol als hoofdtrainer bij FC Twente. Toen Van Hooijdonk om zijn mening werd gevraagd over de mogelijke overstap, zweeg hij.

Bij Veronica Offside zegt Steijn nu het volgende. “Of ik Van Hooijdonk een lul vind? Ja, zeker. Pierre is erg rancuneus richting mij omdat ik zijn zoon niet altijd opstelde, wat zowel voor als na mij ook niet altijd gebeurde. Hij voelt zich geroepen om te pas en te onpas mij en Sparta naar beneden te halen op televisie. Het is een beetje lachwekkend en zielig aan het worden als je hem bezig ziet bij de NOS.”

Feyenoord-doelman vertrekt