Feyenoord plaatst heerlijke video: alle goals en assists van man in vorm Stengs

Calvin Stengs heeft zijn eerste maanden als Feyenoorder achter de rug. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler maakt een goede indruk in het shirt van de Rotterdammers en laat indrukwekkende statistieken zien. Feyenoord zet hem in de spotlight met een heerlijke video.

Calvin Stengs kwam afgelopen zomer over van OGC Nice. De international brak in Frankrijk echter nooit door, maar speelde afgelopen seizoen wel een sterk seizoen voor het Belgische Royal Antwerp. De schoonzoon van Frank de Boer werd daar kampioen onder leiding van hoofdtrainer Mark van Bommel. Arne Slot besloot hem naar Rotterdam te halen en dat bleek een succes. De twee kende elkaar al vanuit hun tijd bij AZ en de chemie tussen speler en trainer is er nog steeds.

Feyenoord plaatst mooie video:

Stengs maakt tot nu toe indruk in Rotterdam. De aanvallende middenvelder is in elf duel al goed voor drie goals en zes assists. Met onder meer een mooie vrije trap was Stengs ook al van waarde in de Champions League. Bekijk onder meer die goal in de video hieronder.