Berghuis wil bij Feyenoord blijven: ''Hoop dat de clubs er uit kunnen komen''

Berghuis wil bij Feyenoord blijven: ''Hoop dat de clubs er uit kunnen komen''

Steven Berghuis wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van het Engelse Watford. Als het aan de aanvaller ligt, speelt hij ook volgend seizoen voor de Rotterdamse club.

"Ik wil heel graag volgend seizoen blijven", zo vertelt de Oranje-international tegenover Voetbal International. "Ik hoop echt dat beide clubs er uit kunnen komen."

Het Algemeen Dagblad liet eerder al weten dat ook Feyenoord positief is over een langere samenwerking. De club denkt echter dat Watford Berghuis niet zomaar verkoopt. Mocht er daadwerkelijk een akkoord bereikt zijn, dan zal de rechtsbuiten een fors deel van zijn salaris moeten inleveren om bij Feyenoord te blijven spelen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl