Feyenoord heeft komst middenvelder nog niet uit hoofd gezet

De 20-jarige Argentijn Matías Soulé is nog altijd in beeld bij Feyenoord. De middenvelder annex rechtsbuiten komt bij Juventus dit seizoen niet in aanmerking voor veel speelminuten en mag daardoor uitkijken naar een nieuwe club. Soulé beschikt bij de Oude Dame nog over een contract tot medio 2026.

Dat stelt clubwatcher Martijn Krabbendam in een transferupdate van Voetbal International. Wél ligt de focus volgens hem bij Feyenoord In eerste instantie op een extra doelman om de geblesseerde Justin Bijlow te vervangen. Om een mogelijke komst van Soulé te realiseren zal Feyenoord ook ruimte moeten maken in het salarisbudget door eerst enkele spelers te verkopen of te verhuren.

Soulé doorliep de jeugdopleiding van Juventus en speelde er 21 wedstrijden in het eerste elftal. Ook Frosinone zou jagen op de handtekening van Soulé. Het zou gaan om huurtransfer van een jaar met een koopoptie.

Beelden van Matías Soulé

Samenvatting, goals Feyenoord - Almere City FC 6-1

Feyenoord won zondag voor het eerst dit seizoen. Na gelijke spelen tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta (2-2) boekten de Rotterdammers thuis in de Kuip een eenvoudige 6-1 zege op het naar de eredivisie gepromoveerde Almere City. Gimenez scoorde twee doelpunten. Geertruida, Paixão, Geertruida en Timber maakten de andere goals. 

Feyenoord won zondag met 6-1 van Almere City, de samenvatting en goals

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers