Zet Dusan Tadic zijn miljoenenvilla in de verkoop na vertrek uit Amsterdam?

Dusan Tadic is vertrokken bij Ajax. De ervaren aanvaller voelde zich niet meer op zijn plek bij de Amsterdammers en ging het avontuur aan bij Fenerbahçe. Komt er met zijn vertrek naar Turkije ook een einde aan zijn woonperiode in Amsterdam? Daar heeft de Serviër namelijk een nog een miljoenenpand staan.

Gedurende zijn tijd bij Ajax woonde Tadic in Amsterdam-Zuid. Daar tikte hij maar liefst 2,2 miljoen euro voor af. Zo valt er te lezen bij voetballershuizen.nl, waar men verwacht dat Tadic een aantal tonnen winst zal maken bij een eventuele verkoop van het pand. Het paleisje heeft vijf slaapkamers, twee badkamers, twee balkons en een tuin.

Het leventje in de hoofdstad was voor de voetballer niet alleen maar rozenkleur en maneschijn. Tadic werd in de nacht van 27 op 28 juli 2022 namelijk door twee gewapende mannen opgewacht bij zijn huis. Tadic vluchtte, waarna de overvallers de achtervolging in zetten. Het resulteerde in een aanvaring tussen Tadic en de overvallers, waarbij de voetballer een van de overvallers een tik wist te verkopen.