Ferry Bouwman: de man achter de transfer van Lang naar PSV

Noa Lang maakt de overstap van Club Brugge naar PSV. De interesse van de Eindhovenaren speelde al langer, maar nu lijkt de deal er definitief te gaan komen. Lang werd al gespot met zijn zaakwaarnemer in de Brabanste stad. Maar was Ferry Bouwman niet zijn manager?

Ferry Bouwman is een personage van de Netflix-serie 'Undercover' en de latere film 'Ferry'. Bouwman wordt gespeeld door acteur Frank Lammers, die tevens groot fan is van PSV. In de film komt Bouwman de woning van Lang binnenvallen en dwingt hij hem om zijn cliënt te worden. Aangezien ze niet meer Brabants geboren worden dan Ferry Bouwman is de transfer naar PSV dan ook helemaal niet zo gek.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Het is niet de enige keer dat Bouwman een speler naar PSV wil halen/haalt, of dat nou goedschiks of kwaadschiks moet gebeuren. Zo moest Virgil van Dijk ervoor gaan zorgen dat PSV de topper van Ajax zou winnen. Dat leverde de verdediger van Liverpool wel een bloedneus op.

Tekst gaat verder onder de video.

Dat Bouwmans liefde voor PSV ver gaat blijkt wel uit zijn onderonsje met toenmalig bondscoach Frank de Boer. De Brabander neemt de bondscoach mee naar een afgelegen plek en houdt hem onder schot. De Boer moet beloven veel PSV'ers mee te nemen. Het geluk waar De Boer over sprak bleek echter niet te bestaan. Oranje blameerde zichzelf op het EK door na de groepsfase te verliezen van Tsjechië.

Feyenoord-doelman vertrekt