Zien: Nachtelijke huldiging voor bekerwinnaars PSV

PSV won zondagavond de 50e prijs in zijn clubhistorie en deed dit door Ajax na strafschoppen te verslaan. Hierdoor won de Eindhovense club de beker voor het tweede jaar op rij. Na de lange finale werden de spelers en staf in de nacht nog gehuldigd in het Philips Stadion.

Het feestje na de bekerwinst begon natuurlijk op het veld voor van de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Direct na de laatste penalty was het een groot feest aan de kant van de PSV-supporters. Dit ging daarna ook in de kleedkamer in De Kuip nog even door.

Tekst gaat verder onder de Tweets.

Huldiging

Na het feestje in Rotterdam gingen de fans en de selectie richting Eindhoven om daar verder te gaan waar ze mee bezig waren: het vieren van de bekerwinst. In een Philips Stadion, waar zo'n vijftien- tot twintigduizend man aanwezig waren, werden de PSV'ers gehuldigd. Dit leverde mooie beelden op. Zo was er veel vuurwerk aanwezig en bevond Joël Drommel zich tussen de supporters.

Tekst gaat verder onder de Tweets.

Veerman

In aanloop naar de bekerfinale van dit jaar liet Joey Veerman al weten dat de bekerwinst een jaar eerder 'de mooiste dag van zijn leven was.' Na afloop van dit duel was de middenvelder echter met andere dingen bezig. De geboren Volendammer kreeg namelijk een alcoholvrij biertje in zijn hand gedrukt om de prijs te vieren, maar was daar niet van gediend. Gelukkig voor hem wist hij een pilsje mét alcohol te scoren, zodat het feestje ook voor hem echt kon beginnen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers