Duits parlementslid wil Mazraoui het land uit hebben

Nadat eerder Anwar El Ghazi door zijn club werd geschorst na zijn uitspraken rond de oorlog van Hamas met Israël, is er nu kritiek op Noussair Mazraoui. De speler sprak zijn steun uit voor Palestina. Een Duits parlementslid is woedend en eist dat de speler uit Duitsland vertekt. 

Johannes Steiniger van het christendemocratische CDU heeft van zich laten horen op X. Hij vertelt het volgende. 'De club die door de nazi's als jodenclub werd neergezet, mag dit niet onbestraft laten: Bayern, gooi hem er alsjeblieft meteen uit. Daarnaast zou de staat alle mogelijkheden moeten gebruiken om Mazraoui uit Duitsland weg te halen.' 

Bayern München ging eerder om tafel met de international van Marokko. De club kwam met een statement. “Iedereen, inclusief elke werknemer en elke speler, weet voor welke waarden Bayern staat. We hebben deze direct na de terroristische aanval op Israël al publiekelijk en ondubbelzinnig uitgedrukt. We geven om onze vrienden in Israël en staan aan hun zijde. Tegelijkertijd hopen we op een vreedzaam samenleven van alle mensen in het Midden-Oosten” 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers