Szymánski bedankt Feyenoord: "Extreem trots dat ik voor deze club heb mogen spelen"

Sebastian Szymánski gaat zijn loopbaan niet vervolgen bij Feyenoord en zijn Rotterdamse avontuur zal beperkt blijven tot één seizoen. Dinamo Moskou heeft hem verkocht aan het Turkse Fenerbahçe, maar de Pool wil niet vertrekken zonder alles en iedereen rondom Feyenoord te bedanken.

Middels een officieel statement via de clubkanalen van de landskampioen neemt de middenvelder afscheid van Het Legioen. 'Feyenoord, bedankt voor alles. We hebben samen prachtige momenten beleefd, die ik nooit zal vergeten. Ik ben extreem trots dat ik voor deze club heb mogen spelen en kampioen van Nederland ben geworden. Bedankt voor jullie steun, vanaf het begin', schrijft Szymánski.

Zijn ploeggenoten komen ook aan bod en voordat hij zich voor vier jaar focust op zijn nieuwe werkgever bedankt hij hen. 'Bedankt voor elke dag die we samen hebben doorgebracht, op en buiten het veld. Ik zal voor jullie blijven duimen en jullie blijven volgen. Dit team verdient het beste. Ontzettend bedankt en tot ziens', klinkt het.

Ook interessant