Nederlanders gaan in Parijs op jacht naar de 'cup met de grote oren'! Zal De Ligt gaan scoren?

De Champions League wordt weer hervat en op dinsdagavond staat direct een kraker op het programma. Het affiche tussen Paris Saint-Germain en Bayern München had zo de finale van het miljardenbal kunnen zijn, maar het is 'slechts' de eerste ronde van knock-outfase in de Champions League.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Wie zet de eerste stap richting de volgende ronde in Parijs? Speel mee bij Jack's Casino & Sports en WIN!

In München is een heuse Nederlandse enclave aanwezig. Matthijs de Ligt, Daley Blind, Ryan Gravenberch en de in Leiderdorp geboren Noussair Mazraoui streken neer bij Bayern en staan nu met de Duitse topclub in de achtste finale tegenover Paris Saint-Germain. Gaan de Nederlanders in actie komen? En gaat het ze lukken om PSG in eigen huis pijn te doen?

Matthijs de Ligt: sterkhouder in Beieren

Matthijs de Ligt is eigenlijk de enige Nederlandse speler in München die standaard in de basis begint bij Bayern. De centrumverdediger kwam in totaal zeventien competitieduels in actie voor 'Der Rekordmeister' en was daarin één maal trefzeker. In de Champions League kwam hij de helft van alle duels in actie, mede door blessureleed. De verwachting is dat De Ligt in Parijs ook weer aan de aftrap zal verschijnen. Gaat de verdediger net als in 2019 voor Ajax uit tegen Juventus scoren in de Champions League?

Matthijs de Ligt scoort voor Bayern München (23.00)

Bayern München wint van PSG (2.65)

De verdediging van Bayern incasseert geen tegengoals (4.50)

Feyenoord-doelman vertrekt