Transferstrijd om Frimpong: 'Meerdere topclubs in de markt voor rechtsback'

Jeremy Frimpong geniet van interesse uit de hele Europese top, dat meldt Fabrizio Romano donderdag. Al eerder werd geschreven dat Manchester United aast op de handtekening van de vleugelverdediger, maar nu blijken ook FC Barcelona en Bayern München in de markt te zijn voor de verdediger van Bayer Leverkusen.

Tot op heden is er geen bod uitgebracht op Frimpong, wel hebben Barcelona en Bayern München al gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van de 22-jarige verdediger. Volgens Romano wordt Frimpong al sinds oktober 2022 gevolgd door het Manchester United van Erik ten Hag, zij lijken de meest serieuze kandidaat te zijn.

Bij Bayern München zit men nog steeds met onzekerheid over de toekomst van Joao Cancelo. De Portugese rechtsback kwam tijdens de meest recente transferperiode over van Manchester City voor een verhuurperiode, maar de Zuid-Duitsers hebben deze zomer de optie om de rechtsback definitief in te lijven voor ongeveer 70 miljoen euro. Barcelona zit met een ander dilemma, zij struikelen bij het aantrekken van nieuwe spelers mogelijk opnieuw over de Financial Fairplay-regels.