Oranje-fans snappen niks van keuze in voorselectie: "Wat drinkt Koeman"

De eerste voorselectie van het Nederlands elftal onder Ronald Koeman is bekend. Veel namen zullen niet voor verbazing zorgen bij de supporters van het Nederlands Elftal. Toch worden er een aantal keuzes van de bondscoach flink in twijfel getrokken.

Verbazing over ontbreken Ligue 1-ster

Voetbalfans vragen zich hardop af waarom Branco van den Boomen (Toulouse) niet bij de voorselectie zit. Op het middenveld heeft Koeman gekozen voor Jordy Clasie (AZ), Ryan Gravenberch (Bayern), Frenkie de Jong (Barcelona), Steven Berghuis, Davy Klaassen, Kenneth Taylor (allen Ajax), Teun Koopmeiners, Marten de Roon (beiden Atalanta), Xavi Simons, Joey Veerman (beiden PSV, Mats Wieffer (Feyenoord) en Georginio Wijnaldum (AS Roma).

Tekst gaat verder onder de Tweets.

Keepersdiscussie Oranje laait weer op

Ook de keuze voor de doelmannen zorgt weer voor veel discussie. Zo zijn Kjell Scherpen en Andries Noppert opgenomen in de voorselectie. De WK-keeper van SC Heerenveen keepte sinds het WK pas drie wedstrijden voor zijn club, maar desondanks acht Koeman hem fit genoeg om eventueel met Oranje mee te gaan. Daarnaast valt de keuze voor Vitesse-doelman Scherpen verkeerd bij de Nederlandse voetbalfans.

Feyenoord-doelman vertrekt